Vaalitoimikunta tiedottaa

21.1.2019

ASETU EHDOLLE JA ÄÄNESTÄ, JOTTA VAIKUTAT TYÖEHTOIHIMME Työpaikkakohtaisten toimikuntien puheenjohtajien ja jäsenten ehdokasasettelu alkaa 21.01.2019.  CityJetille, Finnairille ja Norralle valitaan kullekin omat toimikuntansa ja puheenjohtajansa. Jokaisen yhtiön työntekijät äänestävät vain omiaan.

Ammattiosasto 208 SLSYry:n työhuonekuntien toimikuntien vaalit toimitetaan 13.2.-26.2.2019 SLSY:n vaalijärjestyksen mukaisesti.

CityJetille, puheenjohtaja ja kaksi toimikunnan jäsentä

Finnairille, puheenjohtaja ja kolme toimikunnan jäsentä

Norralle, puheenjohtaja ja kolme toimikunnan jäsentä

Toimikunnan kausi on yksi vuosi.

 

”Tule mukaan vaikuttamaan työehtoihimme. Tulevaisuudestamme päätetään nyt.”

Työpaikkakohtaiset toimikunnat toimivat yhdessä luottamusmiesten kanssa. Toimikunnan tehtävänä on käsitellä alustavasti kaikkia niitä kysymyksiä ja asioita, joita jäsenet sille esittävät. Sekä seurata tarkoin työolojen vaihtelua sekä palkkakehitystä ja tehdä niistä tarpeen vaatiessa esityksiä liitolle ja osaston toimikunnalle. Toimikunta käy jatkuvaa keskustelua niin jäsenten kuin työnantajan kanssa. Toimikunnan kokouksia on yleensä kerran kuukaudessa. Kokouspäivälle saa työstä vapautusta. Kokouspalkkio maksetaan osaston ohjeen mukaisesti.

Vaatimukset työhuonekunnan toimikunnan puheenjohtajalle ja jäsenille:

Ehdokkaan tulee olla Suomen tai Suomessa asuva muun EU tai ETA maan kansalainen, sekä Suomen Lentoemäntä- ja Stuerttiyhdistyksen jäsen. Ehdokkaan tulee olla Cityjetin/Finnairin/Norran työntekijä ja perehtynyt työpaikan olosuhteisiin.

Ehdokkaaksi asettuminen tapahtuu ilmoittamalla siitä sähköpostilla osoitteeseen vaalitoimikunta@slsy.info

Lähetä ilmoittautumisen mukana valokuva sekä lyhyt esittely itsestäsi vaalimainosta varten.

Esittely saa olla korkeintaan 2000 merkkiä välilyönteineen, ilman erityisiä kirjainasetuksia kirjoitettuna sähköpostiin tai muokattavissa olevaan tiedostoon (esim. word). Ilmoitukset muokataan samaan ulkoasuun mahdollista vaalia varten.

Aikataulut

1.Ehdokasasettelu alkaa 21.1.2019 ja päättyy 4.2.2019 kello 16:00

2.Sähköisen vaalin äänestysaika 13.2.2019-26.2.2019 kello 16:00

Vaalien säännöt ja ohjeet: Liittymissopimus, AO:n oma vaali- ja äänestysjärjestys (julkaistu jäsensivuilla www.slsy.info), liiton ohjeet ja säännöt (liiton jäsensivut/extranet www.akt.fi):

Työhuonekunnan säännöt

Lisätietoa vaaleista saa vaalitoimikunnalta vaalitoimikunta@slsy.info

Tuula Dowe

Karita Heinonen

Annikaisa Keränen

Anu Karjalainen

Mari Pakola